Tilat

Yleistietoa

Tracon IV tapahtuu kolmessa talossa, Tietotalossa, Sähkötalossa ja Rakennusralossa. Sähkötalossa on pääsisäänkäynti, narikat, ravintola, myyntipöytiä sekä jonkin verran ohjelmanumeroita. Tietotalosta puolestaan löytyy muun muassa infopiste, kahvio, isoimmat ohjelmanumerot, cosplay-kuvauspiste ja -lippupiste. Rakennustalossa on lisää myyntipöytiä sekä yksi ohjelmasali. Sähkötalon 2. kerroksesta on kulku tietotalon 1. kerrokseen ja Rakennustalon 2. kerrokseen. Rakennustalosta on kulku bommariin. Tietotalon 2. kerrosta lukuunottamatta on yleisissä tiloissa kuvaaminen kielletty. Rekisteröityneet median edustajat saavat kuvata koko tapahtuma-alueella kuitenkin kulkuväylien tukkimista varoen.

Sähkötalo 1. kerros

Sähkötalon 1. kerroksesta löytyy sisäänkäynti, lipunmyynti, narikat sekä ravintola. Tilasta ei ole karttaa, sillä sinne eksyminen vaatii huomattavan eeppistä yritystä. Portaikko johtaa Sähkötalon 2. kerrokseen, myyntipöytien vierelle.

Sähkötalo 2. kerros

Sähkötalon 2. kerroksen aulan valtaavat lukuisat myyntipöydät. Alueelta löytyy lisäksi useita ohjelmanumeroita sekä kulku Tietotalon 1. kerrokseen sekä Rakennustaloon.

Sähkötalo, 2. kerros
Isompikokoinen, tulostettava versio (PDF)

Tietotalo 1. kerros

Tietotalon 1. kerroksesta löytyy cosplay-kisaajien ja isoja proppeja kantavien sisäänkäynti, proppinarikka, suurimmat salit sekä infopiste. Tietotalon päädystä, talon ulkopuolelta löydät Otto-käteisautomaatin. Lisäksi Tietotalon aulassa on vuorossa monenlaisia esityksiä päivän varrella. Käytävän varrelta löydät myös yhdistysten esittelypöytiä.

Tietotalo, 1. kerros
Isompikokoinen, tulostettava versio (PDF)

Tietotalo 2. kerros

Tietotalon 2. kerroksessa cosplay-pukuilijat voivat vaeltaa myös proppien kera. Myös valokuvaaminen on sallittu. Toisesta päädystä löytyy cosplay-lippupiste ja toisesta pukuhuoneet. Matkan varrelle mahtuu monien pienempien ohjelmanumeroiden luokkia sekä lisää yhdistysten esittelypöytiä.

Tietotalo, 2. kerros
Isompikokoinen, tulostettava versio (PDF)

Rakennustalo

Rakennustalossa sinua odottaa lisää myyntipöytiä, kulku bommariin, audiovisuaalista ohjelmaa täynnä oleva sali sekä kulku taidekujalle. Matka bommariin on pitkä ja synkkä...

Rakennustalo
Isompikokoinen, tulostettava versio (PDF)

 

notfound

notfound

notfound

notfound

notfound

notfound