Taidekuja

Taidekuja

Taidekuja on tarkoitettu kaikentasoisille taiteilijoille, jotka tahtovat myydä omia tuotoksiaan joko orginaaleina tai hyvälaatuisina printteinä. Muiden omien tuotteiden, kuten korttien ja korujen myyminen on myös mahdollista. Myyjä vastaa itse hinnoittelusta, tuotteiden kuljetuksesta ja myyntipaikastaan. Vastuu tuotteista on myyjällä.

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN ON SULKEUTUNUT!

Ilmoittautuminen tulee tehdä ennakkoon sähköpostitse ja se on sitova. Viiden euron (5 €) pöytävaraus maksetaan tapahtumapaikalla Taidekujan vastuuhenkilölle.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollisen www-sivusi osoite Taidekujan vastuuhenkilölle Maura Kastiselle osoitteeseen taidekuja09[ät]tracon[piste]fi.

Voit hankkia pöydän myös yhdessä ystäviesi kanssa. Valitkaa joukostanne vastuuhenkilö joka hoitaa ilmoittautumisen ja maksun. Maksimihenkilömäärä yhteen pöytään on kolme (3). Ilmoittautumistiedoissa tulee olla kaikkien nimet ja yhteystiedot.

Vastuu ja muita käytännön asioita

Vastuu tuotteista on ensisijaisesti niiden tekijällä eli myyjä vastaa pöytänsä tuotteista.

Fanartin myyminen on sallittua. Muiden tekemistä töistä tehtyjen suorien kopioiden myyminen on ehdottomasti kiellettyä!

Aikuisille suunnatun tai muuten rohkeamman materiaalin myynti on sallittua, mutta töiden tulisi olla selkeästi eroteltuina muista ja näkymättömissä esimerkiksi kansiossa. Alle 18-vuotiaat eivät saa myydä eivätkä ostaa aikuisille suunnattua materiaalia.

Myytävien printtien tulisi olla mahdollisimman hyvälaatuisia. Hankithan printtisi painotuoteyritykseltä tai tulostat ne hyvälaatuisella tulostimella valokuvapaperille.

Muista ottaa mukaan kynä ja paperia tilausten vastaanottamiseen paikan päällä ja vähintäänkin tarpeeksi vaihtorahaa! Vaihtorahaa saa rikottua etukäteen pankeissa ja esimerkiksi RAY:n automaateissa.

Aikataulu ja paikka

Taidekujaa varten on varattu alustavasti 25 pöytää (varmentuu myöhemmin), jotka myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoille otetaan ilmoittautumisia samalla periaatteella. Taidekuja on auki yleisölle klo 11-19 ja taidekujan myyjien tulisi ilmoittautua paikan päällä viimeistään klo 10.45. Taidekuja on Rakennustalon ala-aulassa.
Kysymyksiä ja ilmoittautumisia voi lähettää osoitteeseen taidekuja09[ät]tracon[piste]fi.

 

notfound

notfound

notfound

notfound

notfound

notfound